KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Számunkra is fontos a környezetvédelem, a környezettudatosság és a fenntartható fejlődés, ennek érdekében mi is egyre többet teszünk a környezetünkért és odafigyelünk a gazdálkodás során a fentiekre. A lehető legkevesebb kemikáiliát felhasználva, zöld szerekkel permetezve dolgozunk és amit lehet visszaforgatunk a földekbe. Tegyél Te is a környezetért, ez mindannyiunk közös célja!

image

BCS PÍ TECHNOLÓGIA

A technológia lényege a növény immunrendszerének stimulálása, erősítése természetes anyagokkal, amely a szőlőművelésnél kezdődik. A módosult szerkezetű ipari Pí-vízben oldott ún. Akane nevű anyag a talajba jutva megváltoztatja a termőföld vízmegtartó képességét. A növények így hatékonyabban jutnak tápanyaghoz, amely a fejlődésüket, növekedésüket serkenti.

Nő a kórokozókkal szembeni ellenálló képességük. Kevesebb növény védőszer használatára van szükség, ezáltal kíméljük a környezet is. Vitálisabb növények egészségesebb, lédúsabb termést hoznak. Mi ebből a kiváló alapanyagból készítjük borainkat.

A Pí technológia segítségével lehetőségünk van a bor értékes, egészségvédő anyagainak felszívódási hatékonyságát növelni az emberi szervezetben. Hiszünk abban, hogy boraink a vendégek elégedettsége mellett egészségi állapotuk megőrzéséhez, javításához is hozzájárulnak.