Budafoki és balatonboglári pincéinkben előre egyeztetett időpontokban lehetőség van rendezvények lebonyolítására! Nagy szeretettel ajánljuk figyelmükbe családi pincészetünk, Balatonbogláron és Budapesten található pincéjét.

Pincészetünk az egyszerű, pár fős borkóstolóktól (6-8 főtől), a többszáz fős, céges rendezvényekig vállal szervezést. A programok alatt borbemutatót tartunk. A sommelier/borász minden felmerülő kérdésre szívesen válaszol, bemutatja a borászatot és a borokat. Igény szerint 4, 6, vagy 8 boros kóstolót tartunk. A rendezvény alatt pincesétára is sor kerül, melynek köszönhetően a vendégek betekintést nyerhetnek a borkészítés folyamatába. Előzetes bejelentkezés szükséges!

A borász házhoz megy!

Budapesten és 20 km-es környékén, illetve a dél-balatoni régióban

Szeretnél valami különlegeset otthon, munkahelyeden, barátoknál? Szívesen ajándékoznál valakinek a házi buliján egy meglepetés kóstolót vagy csak szívesen lazítanátok a kollégákkal egy hosszú hét után az irodában?

Semmi akadálya!


Borászunk házhoz megy és egy csekély kóstolási árért cserébe tart igazi borkóstolót balatonboglári borainkból, nálatok, ahol csak szeretnétek! A kóstolt borokat a helyszínen pincei áron meg is lehet aztán majd vásárolni. A szolgáltatás Budapesten és 20 km-es környékén, illetve a dél-balatoni régióban elérhető! Kérd részletes árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:

 • Katona Zsófia
 • info@katonaborhaz.hu
 • +36 20 221 0871

Általános lehetőségeink pincéinkben:

 • Standard borkóstoló:
  6 bor, zsíros kenyér, sajt, alma

 • Hidegtálas borkóstoló:
  6 bor, magyaros paraszttál (disznóságok, sajtok, zöldségek, kenhető finomságok, pékáruk)

 • Meleg vacsorával egybekötött borkóstoló:
  6 boros kóstoló, előre egyeztetett program szerint, catering alapú megbeszélt menüsor, a rendezvény jellegének megfelelő felszolgálással (meleg ételes lehetőségeink csak budafoki pincénkben elérhetők)

 • Szüret, team building, outdoor programok Balatonbogláron:
  Cégünk balatonboglári birtokán, csoport fogadása szüretre, hagyományos szüreti reggelivel, ebéddel, játékokkal, must és borkóstolóval, leányrablással, kiváltással, lopózás, vakkóstoló, stb., nyerteseknek ajándék

 • Budafoki Pincebérlet:
  Amennyiben a helyszínre minden szolgáltatást a megrendelő szállít, a személyzet csak felügyel

További információ és ajánlatkérés:

info@katonaborhaz.hu

+36 20 221 0871

 

Rendezvényterem Budafoki pincénkben:
1222. Budapest, Borkő u. 10. – 160 fő befogadására alkalmas

Balatonboglári pincénk:
8691 Balatonboglár, Epres u. 10. - Téli időszakban kb. 50, Nyári időszakban kb. 100 fő befogadására alkalmas