Itt a lehetőség, hogy minőségi borokat palackban és emellett folyóborként is értékesítsen, akár egyszerre.
A vendéglátásban gyakori probléma a darabban maradt palack, melyben a bor hamar oxidálódik, jellegét veszti.

Ezekre a problémákra nyújt megoldást a korszerű BORCSAPOLÓ rendszerünk, melyet minőségi borainkkal már kisebb vendéglátóhelyek, partyszerviz szolgáltatók, exkluzív éttermek és hotelek is egyaránt sikerrel használnak. Boraink mellé kínáljuk ezt a lehetőséget.

A rendszer lehetőséget teremt a gyors, pontos, hibátlan kiszolgálás mellett a költségek radikális csökkentésére, mivel a göngyölegterhek megszűnéséből adódóan a boraink bekerülési költsége is jelentősen kisebb.

A borok sterilen és légmentesen zárt tartályokból nitrogénpalack segítségével csapolhatók, így a palackos boroknak megfelelő körülmények között akár hónapokig tárolhatóak, mindenféle minőségi károsodás nélkül. A nitrogén hajtógáz nem lép reakcióba a borral, így annak élvezeti értékét nem befolyásolja, a rendszer plombával lezártan, mindenféle utólagos beavatkozási lehetőség kizárásával érkezik Önhöz, ezért a mennyiség és a minőség garantált. Garantált továbbá a VÁLTOZATLAN MINŐSÉG, melyet korszerű borászati technológiánk és magasan képzett szakembereink biztosítanak. A rendszereket cégünk saját költségén szereli fel, állítja üzembe és tanítja be kezelését az üzemeltetőnek, továbbá gondoskodik annak tisztításáról és karbantartásáról.

Cégünk segítséget nyújt a borválaszték kialakításában, a séfekkel, bar managerekkel együttműködve a legoptimálisabb kínálatot biztosítjuk dél-balatoni minőségi borainkból.


Amennyiben a rendszerrel, vagy a borokkal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, szakértőink örömmel állnak az Ön rendelkezésére!