Ár: 1200 Ft / palack (0,75l)

Egységár: 1600 Ft / liter

Balatonboglári Chardonnay száraz fehérbor

Kedvenc chardonnaynk, komplexebb és fajtajelleges, kicsit érettebb, almás ízekkel ejti rabul
fogyasztóit. Határozott illatú, finom, elegáns savtartalmú karakteres száraz fehérbor. Kiváló kísérője például egy libamájnak, hiszen a határozott, de finom savtartalma bámulatosan passzol az ilyesfajta, kissé nehezebb ételekhez.

2021.01.08-tól minden palackos borunkra kartonakciót hirdetünk:

Vásároljon egy fajtánkból 5 palackkal és a 6-at mi adjuk ajándékba!

Bármely fajtánál él az akció. A lényeg, hogy egyforma borok lehetnek egy kartonban.

A webshopunk motorja nem tudja kezelni az akciót, így akár 5, akár 6 palackot tesznek is a kosárba, mi fogjuk tudni és érvényesítjük az akciót a 2. visszaigazoló mailben, melyben felvesszük Önökkel a kapcsolatot a rendelés feldolgozását követően.

.......

Pincéinken kívül az alábbi helyeken is megvásárolható:

RONI ABC, Manna ABC - időszakosan, REÁL ALFA élelmiszerboltok (Budapest környéke), Borház Magyarország, Porta Budafok (1221 Budapest, Kossuth L. u.13.), Sufni- Kaposvár (Ady Endre u. 5.,) BORBÁZIS - Budapest, Király u.  (www.borbazis.hu), Borterasz (www.borterasz.hu), BORKlub - Szeged, Wineliner webáruház, WWW.ITALPINCER.HU

(folyamatosan frissül)

.......

Chardonnay dry white wine

Our favorite chardonnay is a vivid, fresh, light greenish yellow colored, characteristic white wine with a stimulating fragrance and elegant acid. It is an excellent pair to e.g. goose liver, with its firm, but fine acidity, which completes such a dish. A genuine, intense chardonnay, with a little twist of CO2, which emphasizes its pure freshness!