Ár: 8900 Ft / db

Egységár: 8900 Ft / db

„Gyorstalpaló borkurzus”

///az ár tartalmazza az oktatáson kívül a tanyagak borait, a kis összefoglaló nyomtatott tananyagot, a kisérő falatokat, az ásványizet és EGY PALACK BORT a pincészetünk kínálatából elvitelre///

Szereted a borokat, érdekel a téma?

De nincs elég önbizalmad, hogy magad válassz például egy étteremben, vagy baráti összejövetelkor?

Kis apró trükkök, ismerete elég ahhoz, hogy ezen gyorsan változtathass!

Mi ebben segítünk ezen a gyorstalpaló borkóstolási alap kurzuson.

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire negatívan befolyásolja a helytelen pohárhasználat vagy a rosszul megválasztott hőmérséklet a bor minőségét! Pedig, ha nem ideálisak a körülmények a kóstoláshoz, az élmény sem lesz ugyanaz.

Garantáljuk, hogy ez alatt a rövid idő alatt is olyan ismereteket sajátíthatsz el nálunk, ami alapjában változtatja majd meg a borokhoz való viszonyodat!

Képzésünk kiváló lehetőséget ad a borokkal most ismerkedők számára egy könnyed, jól befogadható ismeretszerzésre, ami során betekintést nyerhettek a borkészítés fő lépéseibe, a helyes kóstolás menetébe, és megismerkedhettek a főbb szőlőfajtákkal és borstílusokkal is 6 tétel kóstolása mentén.

A kurzus kiscsoportos, így minden felmerülő kérdést, kérést, egyéni problémát át tudunk beszélni, interaktívan, gyakorlatiasan zajlik le ez a kétszer 60 perc.

A kiválasztott borok a témákhoz és ismeretekhez illően segíti a megszerzett új információk elmélyítését!

A megkóstolt borokat a kurzuson részt vevők kedvezményesen meg is vásárolhatják és otthon tovább gyakorolhatnak! Hisz a borértés művészetének legfontosabb eleme a borkóstolás, gyakorlat teszi a mestert! Ezt bizton állíthatjuk!

A borokat kísérő falatokkal és megfelelő vízfogyasztással oldjuk, így nem kell az alkohol hatásai miatt aggódni!

időpontok

május 1. szombat 14 óra                           létszám: 10 fő

május 1. szombat 18 óra                           létszám: 10 fő

A választott időpontot megjegyzésben kérjük megjelölni!